Blog

Avantatges d’estudiar Emprenedoria i Innovació al TecnoCampus

Abril 25, 2019

Al TecnoCampus reunim les condicions òptimes per oferir-te una formació d’alt nivell en un entorn favorable a la creació d’una empresa i al desenvolupament del teu projecte.

El nostre és un model únic, on centres universitaris i empreses comparteixen ubicació i es transfereixen coneixement. L’aprenentatge sempre és participatiu i creatiu, amb una relació un a un amb el professorat, defugint de les classes magistrals i creant entorns actius on la formació es viu i es practica. Les classes es realitzen en unes instal·lacions amb equipaments d’última generació, en una ubicació privilegiada davant del mar i amb excel·lents connexions de transport. Tenim, a més, una vocació multicultural oberta al coneixement global, amb professors i classes en diferents idiomes i convenis i relacions internacionals amb més de 100 universitats del món.

Però si existeixen dos factors clau que fan del TecnoCampus el lloc idoni per cursar un Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació, aquests són la Incubadora i el nostre Fòrum d’Inversió.

La Incubadora del TecnoCampus

La Incubadora és el lloc ideal per començar la creació d’una empresa. Es tracta d’un espai únic, unes instal·lacions modernes i completament equipades amb 21 oficines, dues sales de reunions, i també un espai de descans i un altre de vending.

Totes les empreses de la Incubadora gaudeixen de serveis i infraestructures bàsiques, com el servei de recepció, de seguretat o neteja, espais comuns, i òbviament serveis tecnològics adequats pels projectes que aquí es desenvolupen.

La Incubadora és oberta a qualsevol empresa o startup en el seu primer any de vida, o encara per constituir-se. Només ens han de portar el pla de negoci, o fins i tot podem ajudar nosaltres mateixos a fer aquest pla. Si som una Incubadora, hem de tenir cura dels ous, oi?

El que volem és proporcionar un ecosistema ideal per què les empreses lligades a la tecnologia fructifiquin i generin treball, innovació i valor. I esdevé el lloc perfecte per donar les primeres passes en el teu projecte d’innovació un cop finalitzis el Màster, on per cert ja t’haurem orientat i ajudat en la seva concepció.

En aquest ecosistema, envolten a Incubadora tres escoles universitàries, el centre tecnològic Eurecat, un centre de negocis i un centre de congressos i esdeveniments. Tota la infraestructura del nostre parc tecnològic al servei del creixement de la innovació.

El Fòrum d’Inversió del TecnoCampus

Aconseguir el finançament pel teu projecte sempre és una de les parts més difícils. Per això al TecnoCampus hem fet de la teva lluita la nostra lluita, posant al teu abast el recolzament i les eines per a que trobis els diners que falten.

El nostre servei d’Assessorament Financer ha esdevingut una ajuda essencial per moltes startups, al proporcionar informació fefaent sobre les necessitats del projecte, les vies obertes, els potencials convenis, o fins i tot buscant de forma proactiva l’inversor adequat.

Però la proactivitat del TecnoCampus no acaba aquí. Per això organitzem regularment un Fòrum d’Inversió, on els bussiness angels inverteixen capital en les empreses i projectes més innovadors i amb un major potencial de creixement.

Els fòrums d’inversió han esdevingut un recurs clau per què molts projectes realment innovadors i amb capacitat d’impacte tirin endavant aquests últims anys. Per l’emprenedor són una oportunitat d’or, i la presentació del projecte es converteix en el factor decisiu: s’ha d’explicar molt bé el producte i l’empresa, amb el necessari rigor i realisme, però sense oblidar la passió ni el valor que creus, que saps que té la teva idea.

Al TecnoCampus, el Màster en Emprenedoria i Innovació està plantejat com una formació no només de qualitat, sinó pràctica i efectiva. Per això al llarg del curs treballem la teva idea de negoci, t’ajudem a donar-li forma, i a final de curs escollim els millors projectes perquè participin en el següent Fòrum d’Inversió.

En aquest punt continuem treballant amb els nostres alumnes-emprenedors, aconsellant envers la presentació del projecte per augmentar les possibilitats d’aconseguir finançament d’un o més inversors.

Si vols emprendre, has de venir al TecnoCampus

La vocació del TecnoCampus de la UPF és crear ponts i xarxes de connexió entre el món universitari (la recerca, la formació, el coneixement) i el món empresarial (el finançament, la creació d’empreses, la gestió de la innovació), i això es fa palès no només en les instal·lacions i la Incubadora, l’assessorament financer, o la creació del fòrum d’inversió. El nostre Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació és la clau que ho lliga tot: et proporcionem la formació que necessites per emprendre amb garanties davant d’un mercat volàtil, perillós, canviant i multicultural… i després t’ajudem a fer realitat allò que hem treballat durant el curs.

“Hi ha millor manera de començar en el món de la innovació? Comprova-ho!