Campus

On la universitat i l’empresa es donen la mà

El TecnoCampus és un centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra i un parc tecnològic. Es tracta d'un espai únic dedicat a la innovació i l’emprenedoria. Com a centre universitari té més de trenta anys d’expertesa.

Actualment l’oferta acadèmica del TecnoCampus consta de 17 titulacions oficials de grau i doble grau en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut, a més de 4 màsters universitaris i 12 màsters propis i diplomes de postgrau i 3 cursos de postgrau, tots amb el segell de qualitat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la primera universitat de l’estat en el rànquing U-Multirank.

 

Serveis de valor afegit

Potenciem la teva carrera professional

Mitjançant l’atenció personalitzada i les activitats de desenvolupament professional t’ajudem a impulsar la teva carrera i potenciar els teus contactes amb el món empresarial. Tens a la teva disposició:

 • Borsa de talent Portal de feina on accediràs a ofertes de pràctiques i ofertes laborals.
  + de 2.000 ofertes
  + de 900 convenis de pràctiques
  + de 3.000 empreses col·laboradores a la borsa de treball
 • Coaching laboral: Sessions individualitzades presencials o virtuals per assessorar-te en la teva carrera professional.
 • Webinar skills UP: Seminaris bimensuals impartits per experts sobre eines clau en la recerca de feina i coaching grupal per treballar les soft skills

 

Instal·lacions i equipaments

5.251 m2 disponibles

3.320 m2 d’aules

1.931 m2 de laboratoris

8 sales de postproducció de vídeo i àudio

2 estudis de radio

3 laboratoris d’empresa

5 laboratoris d’informàtica

6 laboratoris d’enginyeries

8 espais de simulació clínica

Contacte
  Avinguda d’Ernest Lluch, 32 Mataró
  hub4t@tecnocampus.cat
  93 702 19 59