Blog

Benvinguda al Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment del HUB4T-TecnoCampus

Gener 18, 2024

El divendres 12 de gener va tenir lloc l’acte de benvinguda de les 11 estudiants que comencen el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment al TecnoCampus, amb titulació oficial  de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest és un màster consolidat i de referència al territori, que es du a terme en dos cursos acadèmics, de gener de 2024 al juliol de 2025.

L’acte va ser inaugurat amb unes paraules de benvinguda per part de la cap de formació permanent HUB4T -TecnoCampus, Luz Fernández: “Aquest any serà inoblidable per a vosaltres i comptareu amb tot el nostre suport”.

 

 

Les estudiants van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions del campus universitari i van rebre informació sobre els diversos serveis oferts per TecnoCampus, com el suport a l’emprenedoria universitària i el servei d’incubació del parc empresarial. També es va parlar de tot el relacionat amb la vida universitària, les carreres professionals i la xarxa d’Alumni.

 

 

Després de la visita a les instal·lacions, les estudiants van gaudir d’uns moments de coffe break, mentre es coneixien i intercanviaven experiències i motivacions personals de cara a aquest curs.

Seguidament, la directora del màster i de la càtedra d’envelliment i qualitat de vida del TecnoCampus, la Dra. Esther Cabrera, els hi va donar una càlida benvinguda i els hi va explicar en més profunditat tot el programa formatiu, el pla d’estudis i la planificació dels dos cursos acadèmics.

 

 

Per acabar, les alumnes es van iniciar en la classe de bioestadística avançada, amb el docent Dr. Juan Ramón González, que té com a objectiu formar-les en el reconeixement i la interpretació adequada del llenguatge estadístic per analitzar les dades recollides en estudis de recerca.

Des del HUB4T-TecnoCampus, donem una càlida benvinguda i desitgem a les estudiants una etapa acadèmica molt exitosa.