Blog

Benvinguda als Màsters Universitaris de HUB4T-TecnoCampus amb 70 Estudiants de 12 Països

Octubre 16, 2023

El divendres 6 d’octubre va tenir lloc l’acte de benvinguda als estudiants que comencen el seu màster universitari al TecnoCampus, que és una titulació oficial de la Universitat Pompeu Fabra, per al curs acadèmic 2023-2024.

A la sessió de benvinguda van participar gairebé 70 estudiants provinents de 12 països diferents; Espanya, Argentina, Bielorússia, Colòmbia, Equador, Holanda, Hondures, Itàlia, Panamà, la República Txeca, Xile i Xina. Els màsters que cursaran els estudiants es centren en l’Emprenedoria i Innovació, la Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims i l’Entrenament Personal i la Readaptació Fisicoesportiva.

L’acte va ser començar amb paraules de benvinguda de la directora acadèmica de TecnoCampus, Elisa Sayrol, i la cap de formació permanent, Luz Fernández, que també van dirigir tot l’esdeveniment. A més, van prendre la paraula Alba Masafrets, tècnica de vida universitària i Alumni de TecnoCampus, Màrian Buil, responsable de l’itinerari Emprenedor, i Lorena Berga, tècnica d’orientació professional.

 

 

Els estudiants van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions del campus universitari i van rebre informació sobre els diversos serveis oferts per TecnoCampus, com el suport a l’emprenedoria universitària i les activitats planificades per aquest trimestre. També es va parlar de tot el relacionat amb la vida universitària, com esports, cultura, carreres professionals i la xarxa Alumni.

Després de la visita a les instal·lacions, els estudiants van començar les seves sessions individuals de màster amb Giovanni Giusti, director d’Emprenedoria i Innovació, la professora Valeria Bernardo, en representació del director de Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, Jesús Martínez, i Sara González, coordinadora del màster d’Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva.

 

 

Per acabar, es van organitzar activitats dinàmiques per permetre que els estudiants de diferents màsters es coneguessin millor. A més, van gaudir de refrigeris i música a càrrec d’un DJ.

Des de HUB4T-TecnoCampus, donem una càlida benvinguda i desitgem als estudiants una etapa acadèmica molt exitosa.