Blog

Donem tret de sortida al primer Itinerari del programa ADA, dirigit a dones del territori

Desembre 20, 2023

El passat 18 de desembre es va iniciar el primer itinerari formatiu del programa ADA, unes accions de formació del TecnoCampus, dirigides a dones principalment desocupades, per adquirir i millorar competències digitals, impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere.

Aquesta actuació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

 

 

La proposta formativa online del TecnoCampus consta de 2 cursos i 2 itineraris de 40h (aquests últims estan formats per dos cursos cadascun), que es poden realitzar de manera individual o agrupats segons les necessitats i objectius professionals.

Les participants d’aquest primer itinerari en Disseny de Comerços Electrònics, que contemplen el curs de Màrqueting Online i el curs d’Accessibilitat Web, han estat 16 dones desocupades, residents en municipis de menys de 30.000 habitants i a la ciutat de Mataró.

La sessió inicial va ser presencial al TecnoCampus, on també es va lliurar el material a totes les participants. A partir d’aquí, i fins l’últim dia, tot l’itinerari es mantindrà en modalitat online i la formació es durà a terme per la docent Georgina Dalmau Sanleandro, experta en Màrqueting Digital.

Les properes accions formatives del programa són:

Per participar-hi, cal que les dones estiguin domiciliades a Catalunya i inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya abans d’iniciar l’acció formativa.

Descobreix el programa fent clic aquí.