Blog

El TecnoCampus acull l’arribada de 30 estudiants de Dinamarca en un programa internacional

Març 20, 2024

El TecnoCampus ha rebut 30 estudiants de la universitat IBA International Business Academy i del centre d’adults VUC Storstrøm de Dinamarca per una estada breu al TecnoCampus, inclosa dins de la modalitat de programes internacionals. L’objectiu del programa, dut a terme entre el TecnoCampus i el centre de Mataró, ha estat proporcionar als participants internacionals una visió més propera de l’ecosistema emprenedor.

 

 

Per conèixer l’emprenedoria universitària del TecnoCampus, Anahí Moyano, responsable d’emprenedoria universitària, els va rebre en un dels espais de Thinkin3D, l’acceleradora de fabricació additiva de TecnoCampus, per presentar el Campus d’Emprenedoria del TecnoCampus com un ecosistema dinàmic, empoderant els estudiants per canalitzar el seu impuls emprenedor i transformar idees en projectes impactants.

 

 

Els estudiants també van rebre una sessió de presentació del parc empresarial del TecnoCampus i una visita guiada a la incubadora, on van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà l’empresa Coresys Health, presentada pel seu fundador Erik Weber, així com l’startup Banting Labs, de la mà d’una de les sòcies-fundadores, Ares Sebastià.

Durant l’estada, van fer una ruta per descobrir l’època modernista a Mataró i els seus principals arquitectes, especialment Josep Puig i Cadafalch i Gaudí, visitant llocs d’interès com la Nau Gaudí, el Saló de Sessions de l’Ajuntament, el mercat El Rengle i la botiga La Confianza.

El programa va concloure amb un dinar internacional al restaurant del campus universitari, on els estudiants van compartir els insights que van obtenir durant les sessions i van gaudir de la seva breu estada al TecnoCampus.