Blog

El TecnoCampus impulsa el programa CREIX, per accelerar el desenvolupament directiu del territori

Desembre 13, 2023

El programa CREIX neix amb l’objectiu d’impulsar la carrera professional dels professionals del terrritori i el desenvolupament integral dels seus coneixements i competències, des d’una perspectiva global de management. El programa es durà a terme des del març al desembre de 2024 al TecnoCampus.

Aquesta formació va dirigida a professionals que busquen créixer dins de la seva organització o perfils amb càrrec directiu o de responsabilitat què vulguin adquirir noves habilitats i coneixements per desenvolupar les seves funcions o actualitzar-les, entre d’altres.

 

 

La formació, que compta amb professorat expert en actiu de primer nivell, els proporcionarà l’entrenament i les competències necessàries per gestionar de manera eficient persones i equips, així com l’adquisició d’habilitats per innovar i liderar projectes dins de la seva pròpia organització, fomentant l’intraemprenedoria.

Per tal d’assolir aquests objectius, el programa CREIX ofereix una combinació de sessions, masterclass, outdoors trainings i coaching individual. La formació es desenvoluparan els divendres al matí, on obtindran una formació integral amb un format què els hi permeti compatibilitzar la seva tasca professional amb les seves responsabilitats laborals diàries.

Durant el programa, es proporcionarà formació en àrees clau de gestió, i s’inclouran ponències de persones directives de primer nivell, amb l’objectiu de dotar els participants de coneixements pràctics i d’última generació en el camp de la gestió. A més a més, es fomentarà el networking entre els participants, creant espais dedicats a l’intercanvi d’experiències i coneixements, per tal de potenciar les sinèrgies i l’aprenentatge col·lectiu.

Les inscripcions per al programa CREIX ja estan obertes i es poden realitzar mitjançant el procés d’inscripció corresponent.

En finalitzar la formació, els participants rebran un certificat del TecnoCampus, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.

El programa CREIX vol oferir una oportunitat única al territori per al creixement professional i la millora de les competències en el camp directiu i del management. Amb la seva combinació de formació pràctica, professionals experts i espais de networking, aquest programa es converteix en una inversió valuosa per a les organitzacions i els professionals que aspiren a destacar en el món empresarial actual.

Descobreix-lo fent clic aquí.