Blog

El TecnoCampus llança la 2ª edició del programa CREIX, dirigit a accelerar el desenvolupament directiu del territori

Juny 13, 2024

El TecnoCampus llança la 2a edició del seu programa CREIX, destinat a impulsar el desenvolupament directiu al territori, que es durà a terme del febrer al novembre del 2025.

El programa ofereix una oportunitat única per a professionals que busquen créixer dins de les seves organitzacions o aspirar a rols directius i de responsabilitat, adquirint noves habilitats i coneixements per a desenvolupar o actualitzar les seves funcions. Al mateix temps, cerca promoure el creixement professional i la millora de competències en l’àmbit directiu i del management, convertint-se en una valuosa inversió tant per a les organitzacions com per als professionals que aspiren a destacar en el món empresarial actual.

 

 

La formació es basa en l’entrenament i les competències necessàries per gestionar de manera eficient persones i equips, així com l’adquisició d’habilitats per innovar i liderar projectes dins de la seva pròpia organització, fomentant l’intraprenedoria.

Amb una combinació de sessions, masterclass, workshops i coaching individual, i amb professorat expert en actiu de primer nivell, els participants podran desenvolupar les seves habilitats de management que els preparin pels reptes del futur.

Durant el programa, es proporcionarà formació en àrees clau de gestió, i s’inclouran ponències de persones directives de primer nivell, amb l’objectiu de dotar els participants de coneixements pràctics i d’última generació en el camp de la gestió. A més a més, es fomentarà el networking entre els participants seleccionats, creant espais dedicats a l’intercanvi d’experiències i coneixements, per tal de potenciar les sinèrgies i l’aprenentatge col·lectiu.

En finalitzar la formació, els participants rebran un certificat del TecnoCampus, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.

Les inscripcions per a la segona edició del programa CREIX ja estan obertes i es poden realitzar mitjançant el procés d’inscripció corresponent.

Descobreix-lo aquí.