Blog

El TecnoCampus participa en la 18a edició de la fira d’ocupació UPFeina

Novembre 16, 2022

El passat 9 de novembre es va celebrar la 18a edició de la fira anual d’ocupació UPFeina de la Universitat Pompeu Fabra, esdeveniment impulsat pel Servei de Carreres Professionals, en la qual el HUB4T de TecnoCampus va participar com a centre adscrit al grup UPF, per presentar la seva oferta de formació permanent.

UPFeina és un espai de trobada entre estudiants i alumni que cerquen oportunitats professionals, i empreses i institucions que venen a oferir oportunitats de pràctiques i de feina.

 

 

Després de dos anys celebrant-se en format virtual, el HUB4T va poder assistir de forma presencial al campus de la Ciutadella, on va acollir a estudiants i alumni interessats a informar-se sobre l’oferta formativa de màsters oficials, màsters i postgraus propis i cursos d’especialització que s’ofereix en els àmbits de l’empresa, la salut i la tecnologia.

Durant la fira, l’stand del HUB4T va rebre la visita del rector i catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la UPF, l’Oriol Amat. El rector va conèixer el nou centre de formació permanent del TecnoCampus i també tota l’oferta acadèmica, modalitats de formació i els serveis de valor afegit dels quals disposa.

 

 

L’esdeveniment d’enguany, va oferir l’oportunitat connectar amb les diferents empreses i institucions participants, per crear noves aliances i col·laboracions a l’àmbit de la formació permanent.