Blog

“Els programadors de demà són els mags del futur”​: Testimoni d’un alumne de la 1a edició del curs de FrontEnd Web Developer

Juliol 22, 2022

Parlem amb l’Andreu Garcés, alumne de la 1a edició del curs de FrontEnd Web Developer, que ens explica la seva experiència formant-se en aquest àmbit

 

El Curs de FrontEnd Web Developer s’emmarca dins d’un dels cursos d’especialització d’alt nivell digital impartits al TecnoCampus amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que volen contribuir a la formació digital de nous professionals amb l’objectiu de donar resposta a aquelles professions digitals més demandades en aquest moment i millorar les seves oportunitats laborals.

L’Andreu va formar part de la primera edició del curs de FrontEnd i avui parlem amb ell amb l’objectiu de conèixer la seva experiència especialitzant-se en aquest sector:

Per què vas decidir formar-te com a Web Developer?

Em trobava en un període de transformació de canvi de rumb, tant professional com personal, perquè la societat i els mons dels negocis canvien, i la forma de relacionar-nos ja no és la mateixa. Fins ara havia desenvolupat funcions de caràcter logístic i de consultoria estratègica, però tenia moltes ganes de pujar al carro de la digitalització, amb un component tècnic elevat.

Mentre estava estudiant un màster en Màrqueting Online, vaig descobrir que a TecnoCampus llançaven uns cursos digitals subvencionats i em va cridar l’atenció l’àmbit del FrontEnd. Era una bona manera d’esbrinar quin camí seguir i com és per dintre tot el món que engloba el fet que l’usuari només amb un clic tingui el poder.

Què creus que és el més atractiu d’aquest curs?

Sense cap dubte, la trobada de l’Speed Dating, una trobada amb empreses a la recerca de talent digital. Aquesta va tenir lloc els darrers dies del curs i va ser tot un èxit, fruit de l’esforç d’un gran equip que va gestionar fins a l’últim detall.

 

 

Enguany alguns dels companys i a la meva persona, alguns ja treballem gràcies a aquestes accions. D’altres encara estan en actiu en disciplines dispars, però posen el seu granet de sorra perquè el món que ens envolta sigui més proper i accessible a tota la societat.

Quina és l’experiència que t’emportes?

 Al TecnoCampus he trobat un bon equip de mestres, encara que a mi m’agradaria anomenar-los mentors, perquè fruit de la seva il·lusió i ambició, han posat de manifest que la creativitat, no té límits.

Vull ressaltar que des de la universitat ens formen des d’una vessant emprenedoria i d’innovació. A més, posen al nostre abast serveis addicionals com una borsa de talent amb ofertes de pràctiques i laborals, coaching laboral individualitzat i seminaris per facilitar-nos la recerca de feina.

Ara que ja has acabat, quin balanç fas d’aquests curs?

Recomano que ningú tingui por en descobrir diferents camins, encara que no formin part de la seva trajectòria ni disciplina professional. Jo ja he començat el meu, i malgrat que no pugui dir que sigui un desenvolupador de FrontEnd ara mateix, sí que vaig en camí de ser-ho, gràcies a formar-me en el curs. Tampoc hem d’oblidar que el sector està rebent professionals de molts perfils diferents, i aquests nodreixen del seu bagatge a tota la transformació digital.

Per finalitzar l’entrevista, deixo una frase que ens van escriure en un clauer els mestres. Ara entendreu perquè dic que hem après i cultivem relacions:

 “Els programadors de demà són els mags del futur“ 

Busques formar-te en l’àmbit digital? Prepara’t per ser l’expert que les empreses estan buscant!

Informa’t dels cursos: