Blog

Finalitza el curs acadèmic 2022-23 del TecnoCampus Sènior, programa que obre la universitat a les persones majors de 55 anys

Juliol 6, 2023

El passat dimarts 4 de juliol es va celebrar al TecnoCampus l’acte de cloenda i lliurament de diplomes del programa Tecnocampus Sènior. Aquest ha estat impulsat per la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida i el Centre de Formació Permanent HUB4T, i ha comptat amb la participació persones majors de 55 anys, que han aprofitat aquesta oportunitat per ampliar els seus coneixements i adaptar-se als reptes de la societat actual.

Aquest programa ofereix a les persones participants l’oportunitat d’incorporar-se a la universitat i gaudir d’un espai de formació, participació i convivència intergeneracional, amb més de 50 assignatures organitzades trimestralment en àrees de coneixement com l’empresa, la tecnologia, les indústries culturals i la salut. Paral·lelament, els brinda la possibilitat d’interactuar amb estudiants de grau, a més de participar en les diverses activitats organitzades.

En l’acte de cloenda, els estudiants van rebre els diplomes i a més, es va reconèixer l’esforç i la dedicació. Els participants, per la seva part, van mostrar una dedicació exemplar durant tot el programa, demostrant que l’edat no és un obstacle per a l’aprenentatge i la recerca de nous reptes.

 

 

El Programa Tecnocampus Sènior ha estat una oportunitat de transformació i creixement personal. Hem après moltíssim i, alhora, hem gaudit d’una atmosfera de convivència i amistat que ens ha fet sentir com una gran família“, va afirmar Francesc Chaves, un dels estudiants del programa.

El Tecnocampus Sènior és una iniciativa innovadora i exitosa que ha contribuït a potenciar les habilitats digitals i professionals dels participants. Els estudiants han demostrat que mai és massa tard per aprofundir en els coneixements.

Ja estan obertes les noves inscripcions per al proper curs acadèmic 2023-2024. Més informació fent clic aquí.