Blog

HUB4T conclou el curs de FrontEnd Web Developer del TecnoCampus, subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Desembre 21, 2023

El passat dimarts 19 de desembre va tenir lloc l’acte de cloenda i lliurament de certificacions a les 10 persones participants que han finalitzat la 1a edició del curs de FrontEnd Web Developer del HUB4T-TecnoCampus, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, dirigit a persones treballadores en actiu.

En aquest món digital en constant evolució, tenir habilitats en programació i disseny web és essencial per a destacar en el mercat laboral. Per a contribuir a la formació digital d’aquests nous professionals, el TecnoCampus ha organitzat aquest curs online, subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

Els alumnes, per la seva part, han ampliat els teus coneixements i habilitats en el camp del desenvolupament web, basades en HTML i CSS utilitzant un entorn professional i eines de gestió de projectes.

 

 

L’acte va ser iniciat amb una càlida benvinguda a càrrec del Dr. Julián Horrillo, Director del departament de tecnologia del TecnoCampus, qui va destacar la importància del coneixement en la correcta utilització de la tecnologia. Va afirmar: “La tecnologia es pot comprar amb diners, però l’ús no. Aquí és on entra en valor el vostre coneixement”, subratllant així la necessitat de professionals ben formats per donar sentit i eficàcia a les eines tecnològiques.

El Dr. Josep Roure, coordinador acadèmic del curs, també va dedicar unes paraules als i les estudiants, assegurant-los que estan molt ben preparats per fer front a un sector que cada vegada més necessita professionals qualificats. Va dir: “Esteu molt preparats per fer front a un sector que demana professionals, perquè vosaltres ho sou”.

Els alumnes van recollir el seu certificat acreditatiu del TecnoCampus i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, que garanteix que han superat amb èxit la formació.

Amb aquests nous professionals del FrontEnd Web Developer, el TecnoCampus reafirma el seu compromís amb la preparació de professionals capaços de fer front als reptes del món digital en constant evolució.