Blog

HUB4T llança 3 nous cursos d’alt nivell digital del TecnoCampus, subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Febrer 8, 2024

Avançant en la seva missió de formar professionals altament qualificats en un món digital en evolució constant, el HUB4T-TecnoCampus llança tres cursos online d’alt nivell digital, subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

Els cursos, organitzats pel TecnoCampus, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, estan dirigits a persones treballadores i ofereixen una oportunitat excepcional per adquirir habilitats especialitzades i conèixer a fons les innovacions en tres àmbits emergents del sector tecnològic: FrontEnd Web Developer, Java BackEnd Web Developer i Cloud Deployer.

 

 

El primer curs, FrontEnd Web Developer, ofereix a les persones participants l’oportunitat d’aprendre a crear projectes web interactius utilitzant tecnologies com HTML, CSS i JavaScript (ES6). Amb l’objectiu d’aprofundir en els fonaments de la programació web, des de l’aula es farà ús d’un framework basat en JavaScript.

Per a qui desitgi aprofundir en el desenvolupament BackEnd, el segon programa, Java BackEnd Web Developer, fa èmfasis en el llenguatge de programació Java. Mitjançant aquesta formació, es desenvoluparan aplicacions web, s’entendrà l’arquitectura web i s’adquiriran coneixements sobre els entorns de creació de sistemes web i les metodologies essencials per a un desenvolupament eficient.

El tercer curs, denominat Cloud Deployer, està orientat a aquelles persones que aspiren a especialitzar-se en la instal·lació i configuració de programari en entorns Cloud. Adquiriran coneixements per crear, desplegar i gestionar serveis al núvol, així com per donar suport a la integració contínua i abordar qüestions de seguretat fonamentals.

El coordinador acadèmic d’aquests cursos és el Dr. Josep Roure, doctor enginyer en informàtica pel departament d’Intel·ligència Artificial de la UPC i té el Màster en Intel·ligència Artificial i la llicenciatura en informàtica per la UPC.

Les inscripcions ja estan obertes, i es preveu que aquests cursos contribuiran significativament al creixement professional en el sector tecnològic de les persones participants.