Blog

HUB4T llança nous cursos d’especialització en els àmbits de la salut, l’empresa i la tecnologia

Novembre 23, 2022

Al llarg del curs 2022-23, HUB4T de TecnoCampus ha llançat més de 10 cursos d’especialització de curta durada, que complementen la programació actual de màsters i postgraus, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de formació de professionals per fer front a les demandes del món empresarial i el conjunt de la societat.

 

 

La tendència actual és desenvolupar formacions que permetin una actualització constant i mantenir el compromís de l’alumne i el seu grau de motivació. El centre HUB4T afavoreix una oferta educativa innovadora i capacitadora a professionals, empreses i organitzacions compromeses amb la construcció d’un món millor.

En 10 anys, segons l’informe del Fòrum Econòmic Mundial (WEF), 85 milions de llocs de treball seran desplaçats i la meitat dels llocs de treball actuals necessitarà actualitzar les seves habilitats en 5 anys. Conceptes com reskilling, reciclatge professional, i upskilling, capacitació addicional per adquirir noves habilitats, comencen a agafar rellevància.

El centre d’estudis pretén donar resposta a aquests reptes, cada vegada més importants, de forma àgil per mitjà d’una formació més curta al temps i també més especialitzada. En aquest sentit, HUB4T té programada una àmplia oferta de cursos dins dels diferents àmbits de coneixement del qual és expert: empresa, salut i tecnologia. Amb la intenció d’adaptar-se més a les necessitats de cada públic objectiu, els cursos es presenten en diferents modalitats d’impartició: presencial, semipresencial i online.