Blog

HUB4T organitza un Open Day per presentar l’oferta formativa de Màsters del TecnoCampus

Març 22, 2023

HUB4T organitza el pròxim 13 d’abril l’Open Day de Màsters presencial al TecnoCampus, una  oportunitat única per descobrir els Màsters universitaris i propis de la universitat, que s’oferiran durant aquest curs acadèmic 2023-24, i conèixer de primera mà les instal·lacions del campus i com HUB4T pot ajudar a aconseguir els objectius professionals.

 

HUB4T Open Day, jornada de presentació dels màsters del TecnoCampus

 

L’esdeveniment començarà amb una visita guiada opcional a les instal·lacions del TecnoCampus a les 18 h, seguida de la recepció d’assistents a les 18:45 h per començar amb la jornada.

Els assistents tindran l’oportunitat de conèixer els cinc Màsters que s’impartiran en el pròxim curs:

  • Màster en Emprenedoria i Innovació
  • Màster en Logística Cadena de Subministraments i Negocis Marítims
  • Màster en Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva
  • Màster en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment
  • Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana.

 

Durant la jornada, els assistents podran ampliar tota la informació del programa que més els interessi, conèixer als directors acadèmics i informar-se sobre el procés d’admissió, beques i finançament, entre d’altes, així com sobre els serveis i les excel·lents instal·lacions que ofereix el TecnoCampus. També estarà disponible un Corner d’assessorament per a orientar als estudiants en l’elecció del programa més adequat per a ells, en funció de la seva formació, experiència i projecció.

L’esdeveniment culminarà a les 20 h amb un espai de Networking, acompanyat d’una sessió DJ i una beguda. Aquest  permetrà als estudiants conèixer a altres interessats en els mateixos camps d’estudi.

 

T’esperem al HUB4T Open Day de Màsters al TecnoCampus!

Més informació i inscripcions aquí