Blog

“La importància de perdre greix corporal” focus principal del nou curs de Pèrdua de greix i augment de la massa muscular del TecnoCampus

Desembre 2, 2022

En la cultura popular encara existeix la creença que el greix és simplement un teixit amb funció de reserva energètica. No obstant això, el teixit adipós es considera en l’actualitat com un òrgan amb funció endocrina, capaç de segregar substàncies nocives per a tots els sistemes del cos. O és que mai t’has preguntat per què l’excés de greix es relaciona amb patologies en llocs on no té per què estar localitzada el greix? El greix segrega al torrent sanguini citocines que poden afectar negativament el metabolisme de la glucosa i dels lípids, produeixen inflamació crònica afectant negativament l’estat de salut de la persona, i participen en la regulació del balanç energètic de l’organisme afavorint l’augment de l’obesitat. Per aquesta raó, no hauríem d’acumular greix de manera excessiva.

En aquest context, el nou curs de Pèrdua de greix i augment de la massa muscular, que es durà a terme el febrer de 2023 al TecnoCampus (centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra), ressalta la importància del paper d’un conjunt de professionals que sàpiguen abordar de manera integral la pèrdua de greix en individus amb excés d’aquesta. Saber fer-ho és saber ajudar persones a millorar la seva salut.

 

 

La formació brindarà als professionals les eines en nutrició i entrenament per a optimitzar l’objectiu de pèrdua de greix i augment de la massa muscular dels teus clients. En aquest sentit, els objectius del curs són conèixer les millors estratègies d’entrenament i nutrició per a la pèrdua de greix i per a l’augment de massa muscular.

El HUB4T de TecnoCampus ha dissenyat programes de perfeccionament professional i d’actualització, oferint aspectes únics i diferencials en el marc de cada formació. En aquest sentit, estudiant aquest curs, els professionals obtindran:

1 – Certificat de l’Escola Superior de Ciències de la Salut: centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra Segell de qualitat de la UPF, la primera de l’Estat en el rànquing O-Multirank.

2- Formació pràctica i orientació professional: El curs ofereix eines pràctiques referents a entrenament i nutrició aplicables a qualsevol tipologia de client, que permetin optimitzar el propòsit de pèrdua de greix i augment de la massa muscular.

3- Professorat expert: Professorat amb gran experiència professional en l’àmbit.

4- Especialització professional: Aquest curs ofereix la possibilitat d’especialitzar a l’alumne en una de les demandes més concretes en aquest àmbit i millorar els seus coneixements professionals i incrementar les seves futures oportunitats laborals.

 

El curs està coordinat per Alberto Ortegón Piñero, doctor en ciències de l’esport i professor associat a l’Escola Superior de Ciències de la Salut de TecnoCampus. Docent de la National Strength and Conditioning Association (NSCA). CEO i Director en GOALS Personal Training Center. Deu anys com a entrenador personal, amb especialitat en composició corporal i dolor lumbar.

La formació compta amb docents referents del sector com: Mario Redondo, Mireia Quijada i Guillermo López Calavera.

 

Descobreix el curs fent clic aquí.