Blog

S’inicien les sessions presencials del programa EDUX Innovació Digital Mataró

Desembre 18, 2023

S’inicien les sessions presencials del primer bloc del programa EDUX Innovació Digital Mataró, impulsat pel Centre de Formació Permanent HUB4T.

Aquest programa vol esdevenir una plataforma d’innovació digital dirigida a 8 centres educatius de Mataró mitjançant la formació i l’acompanyament en l’ús i l’aplicació a l’aula de tecnologies audiovisuals. Alhora, el projecte té com a objectiu la creació d’una xarxa de col·laboració entre els centres participants, centrada en les competències digitals dels més de 100 docents que hi participen, dins l’àmbit mediàtic.

A la inauguració, que es va dur a terme el 25 d’octubre, es van lliurar maletes audiovisuals integrades de: càmera de vídeo amb carregador, bateria extra, trípode i motxilla de transport, croma portàtil, micròfon de solapa sense fils, paravents, micròfons, auriculars, gravadora d’àudio portàtil, targetes SD, pack d’il·luminació bàsic, cèrcol d’anell led i pantalla difusora de llum.

El primer bloc, que té per objectiu dotar de competències en la creació i edició de vídeos dins l’àmbit educatiu, va començar el passat 13 de novembre, en format online.

Aquest 4 de desembre es van iniciar les sessions presencials fins el proper dimecres 20  de desembre. Les sessions s’estan duent a terme en cada centre, de la mà del professional i docent en l’àmbit d’audiovisuals, Toni Del Rio, de l’Escola GEM.

 

 

Els centres participants, que estan duent a terme les sessions presencials són:

El projecte ha estat seleccionat en la convocatòria per a l’impuls digital a l’educació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Compta amb el finançament del fons Next Generation, amb una dotació econòmica de 134.800 euros.