Blog

TecnoCampus celebra l’acte de cloenda del programa ADA, dirigit a millorar l’ocupabilitat de dones del territori en l’àmbit de les competències digitals

Maig 2, 2024

El passat 30 d’abril es va celebrar l’acte de cloenda de la primera edició del programa ADA. Aquest programa, impulsat pel TecnoCampus, ha tingut com a objectiu principal la millora de  les competències digitals a l’àmbit del  Màrqueting Digital, Comerç Electrònic i Publicitat Online de dones del territori, prioritàriament desocupades, residents en municipis de menys de 30.000 habitants.

 

 

Aquesta actuació ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

Aquest  any 2024 s’han desenvolupat a TecnoCampus 4 cursos en el marc del programa ADA:Comerç electrònic, Analítica web, Itinerari de Publicitat amb Adwords i promoció en xarxes socials  i un Itinerari en Disseny de comerços electrònics.

Durant l’acte, es van lliurar diplomes a les 49 estudiants que van completar les accions formatives, un pas important en el seu camí cap a la millora de la seva ocupabilitat en l’àmbit digital. Els diplomes van ser atorgats per TecnoCampus, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra,  juntament amb l’acreditació del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

 

La jornada va comptar amb la benvinguda de  la Dra. Patricia Crespo, Sotsdirectora de relacions amb els estudiants i compromís social i directora de la unitat d’igualtat de TecnoCampus , qui va posar en relleu la importància de la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral.

Una de les parts més inspiradores de l’acte va ser la xerrada de l’emprenedora Úrsula Ponce, CEO de l’empresa Marketing Digital byUP, que va compartir la seva experiència i consells amb les participants. A més, les paraules de reconeixement d’Angelina Bescós, Directora de l’OTG de Mataró  i de Luz Fernández, cap de formació permanent HUB4T-TecnoCampus, van posar de manifest el talent i l’esforç de les estudiants.

 

 

Aquest programa és una aposta de HUB4T, el centre de formació permanent del TecnoCampus  per formar a les persones al llarg de la vida.