Blog

TecnoCampus participa en la Fira Americana d’Educació Superior NAFSA

Juny 7, 2022

TecnoCampus ha participat juntament amb el sistema universitari català en la Fira Americana d’Educació Superior NAFSA: Association of International Educators que ha tingut lloc a Denver (Colorado).

NAFSA representa un nexe per a l’educació superior internacional i és essencial per a facilitar col·laboracions entre universitats de tot el món. La participació en aquesta fira ens ha permès conèixer les tendències de les relacions internacionals en l’àmbit de les institucions d’educació superior i intercanviar col·laboracions, principalment acadèmiques, en programes de mobilitat de grau, màsters i postgraus i programes de Study abroad.

“És la primera cita internacional en l’àmbit de l’educació superior que reprèn el format presencial després de les restriccions per la pandèmia”

En aquest sentit, la presència de TecnoCampus i de la resta d’universitats del sistema universitari català ha suposat una finestra de visibilitat i promoció de l’educació superior en el món, on Espanya se situa, en aquest moment, en el tercer lloc en el rànquing de les passades europees a rebre més estudiants internacionals, sent primer destí d’estudiants Erasmus+ d’Educació Superior.

 

No alt text provided for this image

 

Durant la setmana, els representants de TecnoCampus i HUB4T han realitzat nombrosos contactes amb diferents universitats per a donar a conèixer els programes internacionals que es duen a terme i posicionar la nostra institució com a referent internacional en els àmbits de l’emprenedoria i la innovació.

NAFSA és la primera cita internacional en l’àmbit de l’educació superior que reprèn el format presencial després de les restriccions per la pandèmia. La pròxima cita serà a Barcelona en el marc de la fira europea EAIE 2022 i on TecnoCampus obrirà les seves portes per a les visites de socis internacionals durant aquesta setmana de setembre.