TecnoCampus ha acollit a 22 estudiants del centre d’educació d’adults VUC Storstroem de Copenhague, que han realitzat una breu estada per formar-se en un programa curt d’esports, emmarcat dins la modalitat formativa Study Abroad i coordinat pel centre d’estudis de formació permanent HUB4T TecnoCampus.

 

 

L’Study Abroad és una oportunitat única d’aconseguir una visió més propera de l’ecosistema emprenedor mitjançant programes curts a la universitat. La formació s’adreça a estudiants i professionals internacionals. Són programes a mida, en col·laboració amb altres institucions d’educació superior, o en règim obert. Aquests programes ofereixen una experiència internacional única i intensa combinant tallers formatius, visites professionals i assistència a congressos emblemàtics del territori.

El programa curt d’esports, que ha durat 2 dies i s’ha dut a terme entre TecnoCampus i el centre de Mataró, ha tingut l’objectiu de donar als participants una visió de l’esport i la gamificació. En aquest sentit, el programa ha combinat activitats esportives, visites a l’ecosistema emprenedor de TecnoCampus i al territori mataroní per descobrir la ciutat en la qual s’allotgen.

Jocs de desinhibició, d’expressió corporal i de dansa amb suport musical, han estat les primeres activitats que han realitzat els estudiants, de la mà de l’Annia Mari Rumi. Aquestes han estat enfocades a iniciar-los de manera lúdica en els esports i animar-los a sortir de la zona de confort.

 

 

Per conèixer l’ecosistema emprenedor de la universitat, han rebut una sessió de presentació del parc empresarial del TecnoCampus  i una visita guiada a la incubadora, dissenyada per a brindar un entorn propici a prop de 20 noves emprenedories dels tres sectors d’activitat de la universitat; salut, empresa i tecnologia.

 

 

Durant l’estada també han dut a terme una ruta per descobrir l’època modernista a Mataró i els seus principals arquitectes, especialment Josep Puig i Cadafalch i Gaudí. Passejant per la ciutat, han visitat el Saló de Sessions de l’Ajuntament, el mercat “El Rengle” i la botiga “La Confianza“.

 

 

L’última activitat s’ha desenvolupat en les instal·lacions esportives de la universitat, concretament a la pista externa de bàsquet, amb la finalitat d’aprendre les regles bàsiques del bàsquet i promoure el treball en equip.

Ambdós dies han conclòs les activitats amb dinars internacionals al restaurant del campus universitari, per compartir tots els insights que han trobat durant les sessions i gaudir de la breu estada a TecnoCampus.