Blog

TecnoCampus signa un nou conveni de col·laboració amb l’EAPC per la coorganització del postgrau en Direcció i Gestió Públiques

Octubre 11, 2022

Ismael Peña-López, director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), i Josep Lluís Checa, director general de TecnoCampus, el passat divendres 7 d’octubre van signar un nou conveni de col·laboració per la coorganització del postgrau en Direcció i Gestió Públiques, sent el pròxim any 2023 la 4a edició del programa formatiu.

 

 

El postgrau, amb títol propi de la Universitat Pompeu Fabra, vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges  que contribueixin a fer-ho possible. A més, el programa aposta per un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comportament responsable dels comandaments públics.

Les metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives, ofereixen als comandaments un espai ple d’oportunitats d’aprenentatge. Cadascun dels continguts del programa es tracta  de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi.

El director de l’EAPC, Ismael Peña-López, ha remarcat la importància de cursar el postgrau per poder implementar en els espais de treball les darreres tendències en gestió pública així com aconseguir una actualització professional.

Durant l’acte van estar presents l’Eloi Serrano Robles, codirector del postgrau i director de la Càtedra d’Economia Social de TecnoCampus, la Montse Vilalta, codirectora d’anteriors edicions i la Luz Fernández del Rey, cap del centre d’estudis de postgrau i formació contínua HUB4T.